top of page

Wie is Chiene Hulst

“Wijsheid en kracht huizen in uw binneste;

de sleutel eveneens.”

Ik ben een bevlogen coach. Mijn werk is het meest boeiende en inspirerende werk dat er bestaat!

Vanuit mijn werk ontmoet ik heel veel verschillende mensen met verschillende achtergronden en visies en met heel verschillende hulpvragen. Het proces van structureren, focussen, verdiepen, verhelderen en spiegelen vind ik steeds opnieuw prachtig. Ik werk vanuit liefde en humor en verbinding en werk graag in het hier en nu. Soms is teruggrijpen naar het verleden nodig, maar ik zoek graag naar oplossingen waar je vandaag al iets aan hebt. Het is belangrijk dat je snapt wat er gebeurd en dat je weer mogelijkheden gaat zien om het anders te doen ?

 

Voor een goede coaching is het nodig de hele mens te zien en de tijd te nemen. Waar ga je voor? Wat is jouw gevoel, wat is je behoefte, je missie, je visie? Kan je goed communiceren, grenzen stellen, ben je weerbaar en heb je voldoende zelfvertrouwen? Welke handvatten kan ik jou aanreiken zodat je zelf verder kunt?

 

Waar gaat het écht over?

 

Ik heb een grote en zeer gevarieerde werkervaring van bijna 30 jaar. Als medisch maatschappelijk werker en bedrijfsmaatschappelijk werker, vertrouwenspersoon, trainer en coach. Voor bedrijven en voor particulieren. Ik heb brede ervaring met verschillende persoonlijkheids achtergronden. Uiteraard beschik ik over alle benodigde opleidingen en ben ik volledig gecertificeerd.

bottom of page